Modele de unghii facute acasa cu acul

Modele de sifoniere cu oglinzi
February 18, 2019
Modele ecureuil dessin
February 19, 2019

Modele de unghii facute acasa cu acul

Ai nevoie urgent de o manichiura sofisticata, dar nu ai timp nici sa Respiri? EI bine, IA repede o bucata mica de Dantela FINA, Pune-o peste unghiile date cu lac si da-te PE deasupra cu Oja Alba. Rezultatele sunt spectaculoase, dupa cum Poti vedea! Metoda este simpla: se aplica baza pentru Unghii, apoi se DAU doua straturi de Oja vernil pe toate unghiile. Apoi incepepem sa pictam Cate doua Margarete PE ficare unghie. Incepem desenul cu ATE doua puncte galbene PE diagonala unghiei, un acatre varf si Alta catre baza degetului. Apoi cu Alb trasam petalele. PE spatiul ramas Liber Langa cele doua Margarete adaugam 3-4 bulinute Albe. Facem aceasta operatiune pe toate cele 10 degete. La sfarsit folositi Lacul INCOLOR pentru Protectia picturii si pentru stralucire. Modelul trebuie realizat foarte repede in APA, pentru ca Oja sa nu se usuce foarte repede. Aceasta TEHNICA TI-a fost predata de chic salon.

Fotografiile au fost realizate de Alex Buruntia. Pointe! Asorteaza o astfel de manichiura spectaculoasa accesorii in culori asemanatoare. Astfel, te VEI Bucura de un regard INEDIT, foarte chic. Pune in bolul cu APA rece cate o Picatura DIN fiecare Oja, alternative, pana in momentul in care se production mai multe unde. Cu Cat se production mai multe unde, cu atat modelul va fi mai spectaculos iar Oja va fi mai intensa PE unghie. Trebuie sa FII o adevarata Maestra ca sa poti sa faci MODELE complexe PE Unghii cu Oja. Adevarul Este, INSA, ca exista si solutii mai rapide, perfecte pentru persoanele carora le CAM tremura mana cand trebuie sa ISI decoreze unghiile. De exemplu, poti sa folosesti un marqueur Sharpie auriu pentru a crea diverse MODELE, fara a te mai ingrijora ca iti VEI strica manichiura. Da mai intai unghiile cu Oja in Culoarea Dorita, Lasa-le sa se usuce bine, apoi foloseste un Sharpie auriu pentru a le Decora PE placul inimii. Unghiile sunt introduse în acest PRAF, Care se lipeşte de unghie şi se întăreşte Foto: domniţa Veja chiar Dacă Îţi faci manichiura acasă PE unghiile Naturale, asta nu înseamnă că trebuie să fie banală sau să se stries repede. Noi Îţi spunem cum să-ţi faci acasă o manichiură rezistentă şi spectaculoasă, chiar Dacă ça începătoare sau nu ai îndemânare.

Chiar Dacă nu ai îndemânarea unei manichiuriste, Îţi poţi face acasă o manichiură deosebită. O idee demnă de luat în seamă este manichiura accent Nail – una DIN Unghii are o culoare sau un Model diferit de Al celorlalte.

Comments are closed.